MINUSTAKO OPISKELIJA?

Avoin ammattiopisto – projekti järjestää
Minustako opiskelija – sparrauskurssin 24.-26.10.2011 sekä
kurssin palauteaamupäivän 1.11.2011.

Minulleko? Kurssi on tarkoitettu sinulle, joka haluat lisää tietoa, ohjausta ja kannustusta mahdollisen opintopolun suunnitteluun ja siihen liittyvien haasteiden selvittämiseen. Olet valmis työskentelemään ryhmässä.

Mitä tehdään? Aamupäivisin tutustumme aluksi toisiimme ja kurssin sisältöihin, tutkimme millaisia olemme oppijoina ja lopuksi saamme lisätietoa ja mahdollisuuden keskustella tarkemmin mmatillisista opinnoista. Teemme erilaisia harjoituksia, joiden avulla opit tunnistamaan millainen olet oppijana ja tutustut myös mahdollisiin oppimiseesi liittyviin haasteisiin.

Iltapäivisin työskentelemme kivipajalla ja pääset valmistamaan omia tuotteita. Kivipajatyöskentelyssä opit lisää myös opinnoissa ja työelämässä tarvittavia perustaitoja, kuten itsearviointia, toimimista ohjeiden mukaan ja toisten huomioimista työskentelyssä.

Mitä hyötyä? Saat suoritetusta kurssista todistuksen 1 opintoviikon (ov) opinnoista. Opintosuoritus voidaan hyväksyä osaksi opintojasi, jos aloitat myöhemmin ammatilliset perustutkinto-opinnot.

Milloin? Kurssipäivät ovat 24. – 26. 10. klo 8.30–15.30. Lisäksi pidämme kurssin palaute- ja arviointipäivän 1.11. klo 8.30 – 12. Tarvittaessa järjestämme vielä luki-seulan ja palautetilaisuuden erikseen sovittavana aikana.

Missä? Maksuton aamukahvi ja mahdollisuus omakustanteiseen lounaaseen päivittäin kahvila Kahvitellassa Raviradantie 8-10. Aamupäivien työskentely tapahtuu Hotelli Uusikuun pohjakerroksessa, Varikko-tilassa Raviradan tie 13. Iltapäivisin työskennellään Otavan koulutilan yhteydessä olevassa kivipajassa, jonne ja josta pois on järjestetty kuljetus päivittäin.

Hakeutuminen? Kurssille hakeudutaan ottamalla yhteyttä alla olevien yhteystietojen mukaisesti Jukka Pesoseen. Kurssille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä maksimissaan kahdeksan osallistujaa.

Esedu Samiedu facebook