Haluatko muutosta en osaa, pysty, uskalla, jaksa – olotilaan?

Sparrauspäivien tavoitteena on motivoida ja kannustaa sinua suotuisaan muutokseen opintojen aloittamiseksi. Sparraus kestää tavallisesti 3-5 päivää. Sparrausta järjestämme pääsääntöisesti pienryhmissä, mutta yksilösparraus on myös mahdollista.

Sparrauspäivien aikana aamupäivät on varattu pienryhmätyöskentelyyn (tutustuminen, aiemmat oppimiskokemukset koulussa ja työpaikoilla) ja samalla tutustut syvemmin itseesi oppijana (esimerkiksi mikä on sinulle paras tapa oppia uusia asioita). Käymme lävitse erilaista oppijuutta. Teemme tarvittaessa aiheeseen liittyen pikalukitestin sekä vapaaehtoisen lukiseulan.

Iltapäivisin työskentelemme toiminnallisesti eri menetelmiä käyttäen. Tällöin opit arvioimaan omia työ- ja yhteistyötaitoja sekä kasvatat valmiuksia oman toiminnan arviointiin.

Tarkemmat tiedot sparrauksen järjestämisestä ja hakeutumisohjeet sparraukseen löydät Facebookista.

Sparraus on osallistujalle maksutonta. Matkat ja ruuat ovat omakustanteisia. Sparraus voidaan toteuttaa esim. koulutuskokeiluna ja työmarkkina- tai sosiaalietuudet neuvotellaan tapauskohtaisesti lähettävän tahon kanssa.

Tarkemmat tiedot sparrauksen järjestämisestä ja hakeutumisohjeet niihin löydät Facebookista.

Voit tutustua sparrauspäivien esimerkkiohjelmaan tästä linkistä

Esedu Samiedu facebook